Accommodaties Nederland Strandhuisjes

950x600_accommodaties_haagsestrandhuisjes_01

 

Haagse Strandhuisjes

De oogappel van reisjournalisten: 20 strandhuisjes in familiebadplaats Kijkduin van Den Haag, met liefde gebouwd en beheerd door een gezin uit Den Haag. Daar vindt u rust en ruimte, terwijl u binnen een kwartier in het historische centrum bent.

Bekijk accommodatie

950x600_accommodatie_beachresort_jd_01

 

Strandhuisjes Julianadorp

In Julianadorp aan Zee, in de kop van Noordholland staan 90 strandhuizen. De huisjes maken onderdeel uit van het vakantiepark van Landal met vele faciliteiten.

Bekijk accommodatie

950x600_accommodaties_beachvillahvh_01

 

Beach Villa’s Hoek van Holland

Aan het stoere strand van Hoek van Holland staan 40 moderne ‘2-onder-1 kap’ strandhuizen. Met uitzicht op zee en natuurlijk de havens van Rotterdam. Jaarrond.

Bekijk accommodatie

Accommodaties Cadzand Bad Park Hoogduin

 

Strandhuisjes Cadzand-Bad, Park Hoogduin

In Cadzand-Bad, de vernieuwde stijlvolle badplaats van Zeeland, vindt u 15 strandhuisjes. Met een bijzonder modern design. De huisjes horen bij vakantiepark Molecaten Hoogduin dat achter de duinen ligt.

Bekijk accommodatie

Vakantiepark Ameland

 

Sea Houses op Vakantiepark Ameland

Luxe strandhuisjes onder de vuurtoren van Hollum op het prachtige Waddeneiland Ameland. Vind rust en ruimte op Qurios Vakantiepark Ameland waar ook honden zijn toegestaan.

Bekijk accommodatie

Kijkduin Strandhuisjes

 

Kijkduin Strandhuisjes

Deze hypermoderne strandhuisjes staan op het strand van Kijkduin. Het terras heeft handige shutters. Kijkduin in de familiebadplaats van Den Haag, dus volop vertier in de omgeving.

Bekijk accommodatie

900x568_accommodatie_beachresort_kamperland

 

Beach Resort Kamperland

De zee is alle jaargetijden mooi. Deze strandhuisjes aan de Oosterschelde staan jaarrond en zijn geschikt voor 6 personen. Ze horen bij vakantiepark ‘Roompot Beach Resort’, met onder andere een subtropisch zwembad.

Bekijk accommodatie

Accommodaties Sea Lodges Bloemendaal aan Zee

 

Sea Lodges Bloemendaal aan Zee

Niet op het strand, maar zeker het vermelden waard: de Sea Lodges Bloemendaal op Park Qurios. Dit autoluw vakantiepark ligt midden in de duinen en vlakbij de strandopgang van het populaire Bloemendaal aan Zee.

Bekijk accommodatie

Oasis Parcs Punt-West

 

Oasis Parcs, Punt-West Beach Resort

Niet aan zee, maar aan de andere kant van de dam, direct aan het Grevelingenmeer in natuurgebied De Punt vindt u schitterende luxe strandvilla’s en hotelstudio’s welke onderdeel uitmaken van Oasis Parcs Punt-West Beach Resort. Een resort met een ruim aanbod in verschillende soorten strandhuizen. Kortom genieten op de grens tussen Zuid-Holland en Zeeland!

Bekijk accommodaties