Sea Houses Ameland

Welkom in de natuur!

Ontdek het prachtige Waddeneiland Ameland vanuit uw luxe strandhuisje. Direct onder de vuurtoren van Hollum ligt Vakantiepark Ameland verscholen in een rustige duinpan op slechts 900 meter van het strand. U ervaart er de rust en ruimte die hoort bij de schitterende natuur van Ameland. Het vakantiepark is het hele jaar geopend. Zo kunt u maximaal genieten van de verschillende eigenschappen die iedere jaargetijde biedt. Qurios Ameland beschikt over 123 strandhuisjes, onderverdeeld in vijf verschillende typen. Ongetwijfeld is er één type strandhuisje dat bij u past!

 

Boek direct

100x100_tehuur

Te huur vanaf 2 nachten

 

100x100_boekperiodeHet gehele jaar te boeken

 

100x100_meerderepersonen12 – 6 personen

100x100_wifi

Internet aanwezig in iedere accommodatie

 

Park is autovrij, gratis parkeren op centrale parkeerplaats

 

100x100_huisdieren

Honden toegestaan

Slapen onder de vuurtoren van Ameland
Controleer beschikbaarheid

Kenmerken lodges / strandhuisjes

De indeling en uitvoering van de accommodatie verschilt per type. In deze pagina zijn wij uitgegaan van het type ‘Sea House Comfort’. De andere 4 typen kunt u terugvinden op de website waar uw boeking plaatsvindt.

Keuken: Dit type accommodatie beschikt over een zeer complete keukeninvetaris, waaronder een vaatwasser, koelvriescombinatie, oven/magnetron en Nespresso koffiezetapparaat (cups ter plaatse verkrijgbaar).

Woon- & eetkamer: De living heeft een aangename bank en een gezellige eethoek. Tevens is de woonkamer uitgerust met een flatscreen smart TV. De ruimte wordt verwarmt middels vloerverwarming.

Sanitair: De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Toilet is apart.

Slaapkamer(s): Beiden slaapkamers beschikken over een boxspring bed die bij aankomst is opgemaakt. Eén van de slaapkamers biedt ruimte voor het plaatsen van een extra kinderbedje.

Buiten: Uw privé veranda is deels overdekt en beschikt over een ruimte loungeset.

Extra: Het vakantiepark is autovrij. Per accommodatie kan er gratis één auto op de centrale parkeerplaats worden geparkeerd. In de huisjes zijn honden toegestaan.

Video ‘Qurios Ameland’

Impressie van Ameland

Omgeving Ameland

Maak een rondvaart over de Waddenzee met als hoogtepunt een bezoek aan het natuurreservaat waar de zeehonden zich ophouden.

U bereikt Qurios vakantiepark Ameland per boot vanuit de plaats Holwerd in Friesland. Bekijk hier de dienstregeling.

 

Doe een wadexcursie en leer meer over het beheer, de bedreigingen en natuurwaarden die in het Waddengebied aanwezig zijn.

Het grootste zwembad is de Waddenzee, maar op het einland vindt u ook diverse verwarmde zwembaden.

 

Ontdek het eiland met uw eigen Tuk Tuk. Een uniek vervoersmiddel voor uw dagje uit. U reserveert deze via de plaatselijke VVV.

 

100x100_surfen_sporten

Aan wind geen gebrek. Dit i.c.m. de zee zorgt voor de perfecte Kite-omstandigheden. Bij verschillende surfscholen kunt terecht voor lessen en/of spullen.